4/4/08

Το τραγούδι των χρωμάτων


Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Βέροιας σε ένα βίντεο κλιπ για «Το τραγούδι των χρωμάτων» γραμμένο από τον Παγκράτη Παυλίδη και τη Βαλεντίνη Παυλίδου. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο λογισμικό «Μικροί Καλλιτέχνες σε δράση Α» που δημιουργήθηκε για το πρόγραμμα Νηρηίδες του Ερευνητικού Ακαδημαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Υπολογιστών το 2007.

8 σχόλια:

Δημητρός είπε...

Καλημέρα, με αυτά και με αυτά έχουμε ελπίδα να πάρει χρώμα η ζωή μας. Υπέροχο βίντεο και από ότι βλέπω η δουλειά που γίνεται σε αυτό το κέντρο είναι πολύ σημαντική. Μακάρι να συνεχίσει!!!

GIANNA GALANOU είπε...

Πολύ όμορφο και τρυφερό! Μιά χρωματιστή και Ανοιξιάτικη Καλημέρα κι από μένα!

mina είπε...

Καλημερα γλυκα.!πολυ ομορφο τραγουδι.!δεν το ειχα ακουσει..πολυχρωμο.!

Καραβάκι είπε...

Καλημέρα Δημητρό μου.Όντως,έχουμε λόγους να ελπίζουμε. Κι εγώ το εύχομαι να συνεχίσουν τις προσπάθειες και στη Βέροια,αλλά και όπου υπάρχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αυτά τα παιδιά,παρόλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,έχουν τεράστια αποθέματα ελπίδας και δύναμης μέσα τους.Και βλέπουν τον κόσμο με τα δικά τους μάτια,που είναι πιο αισιόδοξα.

Καραβάκι είπε...

Σήμερα που ο καιρός είναι γκρίζος και μουντός,ας στέλνουμε πολύχρωμες καλημέρες για να τον ξορκίσουμε! Καλημέρα Γιάννα να είσαι καλά!

Καραβάκι είπε...

Kαλημέρα Μίνα.Είναι ένα τραγούδι για την ελπίδα.

Άννα Φερέ είπε...

Ας γεμίσουμε τον κόσμο χρωματιστές ελπίδες! ΑΜΕΑ- ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ! parousa.pblogs.gr

Καραβάκι είπε...

Άννα Φερέ σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.θα είμαστε κοντά σε όλα αυτά τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια. Και μάλιστα ενεργά. Την καλησπέρα μου.