7/3/08

Mια ιστορία αγάπης...
























8 σχόλια:

Viviane Colette Reymond είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ!

stagona είπε...

Υπέροχο θαλασσίτσα μου..υπέροχο!!! λατρεύω τα παραμυθάκια!!! καλημερίτσες πολλες

Aristodhmos Koumarianos είπε...

Κι αν δεν πας να του το πεις, κι αν ακομη δεν φτασει το μήνυμα μου, Μην παυεις να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις πως καποια μερα θαρθει εκεινος να σου χτυπησει την πορτα για να δεις πως ολα αυτα δεν ηταν ονειρο, μα ειναι η ιδια η ζωη που παιχνίδια κανει... Και τότε θα κανετε τα ονειρα μαζι μεσα στον πύργο σου...

LINA T. είπε...

Μια ιστορία αγάπης παραμυθένια, που μόνο εσύ θα μπορούσες να την στολίσεις με τόσο γλυκά λόγια!!! Αζάκι μου είσαι ένα υπέροχο, τρυφερό και συνάμα ευαίσθητο πλάσμα. Σ'αγαπώ πολύ!!!!!!!!! Η νεραϊδούλα σου

Καραβάκι είπε...

Viviane Colette καλώς όρισες στο καραβάκι.Εύχομαι τα ταξίδια μας να συνεχίσουν και να έχουν την ίδια μαγεία,ακόμη και με το πέρασμα του χρόνου.... Καλό απόγευμα Viviane!

Καραβάκι είπε...

Καλησπέρα σταγονίτσα μου.Θα μπορούσαμε ίσως να κάνουμε ένα νέο μπλοκοπαίχνιδο παραμυθένιο.... Τι λές; Επίσης θέλω και άλλα πολλά να συζητήσουμε που θα σας τα βάλω σε μια νέα εγγραφή.

Καραβάκι είπε...

Άρη μου,μακάρι να γίνουν όλα όπως τα περιγράφεις.... Θα περιμένω με αγωνία να δω τη συνέχεια. Καλό απόγευμα Άρη μου και κράτα μου κανέναν μπακλαβά,που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί!

Καραβάκι είπε...

Λινάκι μου η σκέψη μας είναι μαζί σου σήμερα.Ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά.Οι άνθρωποι που σε αγαπάμε "ασπίδα" στήσαμε γύρω από σένα για να σε προστατεύσουμε... Κι εγώ σ αγαπώ πολύ Λινονεραιδένια μου.