16/7/09

Oops!... I Did It Again...



Aπόψε το καραβάκι ταξιδεύει σε γαληνεμένη θάλασσα. Κάτω από έναν υπέροχο ζεστό ουρανό, παρέα με λαμπερά αστέρια να φωτίζουν το δρόμο του.
Φυσάει όμορφα τούτη τη βραδιά, τα μαύρα σύννεφα φεύγουν μακρυά. Ο ορίζοντας ανοίγεται μπρος στα μάτια μου. Ξετυλίγεται σαν χαλί μπροστά μου...
Πάνω στο σκαρί του εγώ κι όσοι αγαπώ. Όσοι στέκονται κοντά μου κάθε φορά που βυθίζομαι, κρατώντας μου το χέρι. Η τελευταία βουτιά ήταν βαθιά κι άφησε πολλές ανάσες οξυγόνου να σκορπιστούν.
Νιώθω όμως, πως ήρθε η ώρα να βγω από το βυθό και να κολυμπήσω ξανά. Να ξαναγίνω κυματάκι. Λευκό κυματάκι που χορεύει μέσα στο γαλάζιο και το φως.
Να ξαναγίνω το χαρούμενο, παρορμητικό παιδί που ήμουν. Παιδί ναι... που μάλλον ποτέ δε θα μεγαλώσει.
Είμαι καλά και χαμογελώ. Και πάντα στο μυαλό και την καρδιά έχω τα λόγια των δικών μου ανθρώπων...



6 σχόλια:

σταγόνα είπε...

τι όμορφο!!! νασαι καλά μικρό μου κυματάκι.. και ναι είσαι ένα μικρό παιδάκι.. κιετσι θα μείνεις.. είναι αργά πια να μεγαλώσεις..:):) και μου αρέσεις ..έτσι όπως είσαι κι έτσι να μείνεις.. μόνο να προσέχεις..

korinoskilo είπε...

παιδακι μου εσυ γουτσου γουτσου ....
αντε να δουμε ...
θα τους ακους?:ρρ

φιλια

marilianni είπε...

Η καρδια ενος παιδιου ειναι η πιο αγνη και αληθινη ...απο ολες τις αλλες....και εσυ Αζα μου την εχεις...εκεινο το γατσουλι τι χαριτωμενο που ειναι ...παντως το απολαμβανει...να εισαι παντα καλα.

Καραβάκι είπε...

Σταγονίτσα μου δίκαιο έχεις... είναι αργά πια να μεγαλώσω.Μα ίσως και να είναι καλύτερα.Άλλωστε όλα όσα συμβαίνουν έχουν και έναν λόγο.Θα προσέχω στο υπόσχομαι.Σε φιλώ και σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.Καλό σου βράδυ ψυχή μου!

Καραβάκι είπε...

Λενιώ κάνε μου πάλι γούτσου γούτσου bitteeeeeee... εσύ τι λες;Θα τους ακούω;Φιλί!

Καραβάκι είπε...

marilianni μου σε ευχαριστώ... Το γατίδι εγώ είμαι.Ήθελα σκι παναθέμα με... ουφ... χίλια συγνώμη αν σε παίδεψα με τα σχόλια.Λύθηκε μάλλον το πρόβλημα που εγώ προκάλεσα.Καλό σου βράδυ!