24/7/09

Παρανοήστε, είναι μεταδοτικό...



Γιατί, δηλαδή, το φθινόπωρο να κλείσουν μόνο τα σχολεία; Να βάλουν λουκέτο όλοι οι παιδότοποι, οι παχνιδότοποι και τα λούνα παρκ. Να απαγορευτούν οι παιδικές παραστάσεις. Να κηρυχθεί εκτός νόμου το παραμύθι «Χιονάτη» και να επικηρυχθεί αυτό το σίχαμα, ο Νάνος Συναχωμένος. Παιδικά πάρτι και άλλοι τόποι συναθροίσεως κλόουν και μικροβίων να παταχθούν από την πολιτεία. Κάθε παιδάκι να γιορτάζει μόνο του τα γενέθλιά του, με μια τούρτα σε σχήμα ταμιφλού, φυσώντας τα κεράκια μέσα από χειρουργική μάσκα.

Να κλείσουν όλα τα γραφεία, όλες οι υπηρεσίες, οι τράπεζες και οι εφορίες. Να κλειδαμπαρωθούμε όλοι μέσα. Οι προμήθειες σε τρόφιμα να γίνονται σε στυλ «κατάκοιτη γιαγιά», ή «ασκητής στα Μετέωρα»: καλάθι, σκοινί και τροχαλία.

Στα γήπεδα οι αγώνες θα γίνονται χωρίς θεατές, αλλά και χωρίς παίκτες. Θα σφυρίζει μόνος του ο διαιτητής τη λήξη και θα δίνει -ως συνήθως- το αποτέλεσμα. Τι είχαμε, τι χάσαμε.

Τέρμα τα «πάνελ» και η πολυκοσμία στα πρωινο-μεσημεριανάδικα. Η τηλε-φίρμα θα μονολογεί, θα αυτο-κουτσομπολεύεται και θα μαλλιοτραβιέται μόνη της. Μη στερηθούμε και το χαβαλέ μας.

Να αντικατασταθεί το αλκοτέστ με θερμικές κάμερες, για τους ασυνείδητους που κυκλοφορούν με τη γρίπη τους αδέσποτη. Κινητά συνεργεία ουροληψίας θα διενεργούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε πολυσύχναστα μέρη, όπως το «Ντα Κάπο». Προσοχή, μην μπερδέψεις τα φλιτζανάκια.

Για την τρίτη ηλικία: τα ΚΑΠΗ κλειστά. Ολοι οι γέροι στο Facebook υποχρεωτικά. Δεν ξέρουν; Να μάθουν. Η κυριακάτικη λειτουργία θα γίνεται κανονικά, αλλά θα απαγορεύεται η προσέλευση των πιστών. Κάθε ενορία θα μεταδίδει τη δική της στην ιστοσελίδα της. Δεν έχει; Να φτιάξει!

Και μετά;

Μετά θα έρθουν οι καλοί κύριοι με τις άσπρες μπλούζες στο αυτοκίνητο που θα κάνει ίου ίου και θα μας πάνε όλους στο νοσοκομείο.

Οχι στον Ευαγγελισμό, ούτε στο Σισμανόγλειο.

Στο Δρομοκαϊτειο, αδελφές μου. Στο Δρομοκαϊτειο!

13 σχόλια:

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Ναί..ναί..ναι..Συμφωνώ!
Ταμιφλού εεεέ;
Α! ρέ μάγκες!!!Έμποροι των εθνών!
καλήσπέρααα!

Ευρύνοος είπε...

Αδελφή δέν είμαι!

μπορώ να σχολιάσω;

καλέ τι δουλειά έχουν αυτά τα τάπερ στο ντουλάπι;

Ευρύνοος είπε...

Διόρθωση..

ψυγείο..

βλέπεις δέν φοράω τα γυαλιά μου

0:0

τώρα τα έβαλα..

:)

Καραβάκι είπε...

Και να σκεφτείς ελίτσα ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.Σαν τις ακρίδες έπεσαν πάνω του.Κι εγώ σε ρωτάω.Είναι τώρα καιροί για πειράματα;
Καλό βράδυ ελίτσα κι εύχομαι εκεί με τους γεροκομπιουτεράδες να περνάς όμορφα!

Καραβάκι είπε...

Όχι δεν είσαι Ευρύνοε,αυτό το εγγυώμαι κι εγώ!Αλλά παιδάκι μου να φοράς σε παρακαλώ τα γυαλιά σου.Μην μου μπερδεύεις τα ντουλάπια με τα ψυγεία.Και καλααααααααααααά, δηλαδή από την εικόνα αυτό σου έκανε κλικ;;;;;Tα τάπερ;;;;;;;

Ευρύνοος είπε...

Μα έχω παρανοήσει χρόοοοοοοοοονια τώρα!!!

τι άλλο να μου έκανε εντύπωση;)

:-)

Καραβάκι είπε...

Xμμμμουυυυ... δηλαδή ο σκύλος εκεί στο κάτω ράφι... δεν σου κανε γαβ;;;;
Eυρύνοε μήπως θέλεις να συνεχίσεις να με τρελαίνεις;;;;
:)

Ευρύνοος είπε...

excuse moi!

je suis fau!

Καραβάκι είπε...

Parnton?
Μια μετάφραση παρακαλώ...

Ευρύνοος είπε...

μετάφραση..

"με συγχωρείτε!

είμαι τρελός!"

ο σκύλος μια χαρά ήταν στο ψυγείο..
τα τάπερ τι δουλειά είχαν εκεί;

δέν χωρούσε άλλος σκύλος..

χαχαχα

Καραβάκι είπε...

Ευρύνοε τώρα αρχίζω να βλέπω φως στην άκρη από το τούνελ... είπα κι εγώ,τι στο καλό;Tελικά να σου πω κάτι;Mάλλον είναι πιο φυσιολογικό να είναι ο σκύλος στο ψυγείο,παρά τα τάπερ.Απόψε σε καταλαβαίνω απόλυτα...

korinoskilo είπε...

μ αρεσε!!!
καλα ειναι!!!
ασπρες μπλουζες ε?
να παρουμε μερικες

καλησπερουδια

Καραβάκι είπε...

Nα πάρουμε Λενιώ...μάλλον θα μας χρειαστούν.Κυκλοφορούν πολλοί τρελαμένοι!Φιλιά!Ιουυυυυυυυυυυυ Ιουυυυυυυυυυυυυ!