18/5/09

Πρωινό με διλήμματα...


Πρωινό Δευτέρας. Στο παράθυρο μου καθρεφτίζεται ένας γκρίζος ουρανός γεμάτος σύννεφα. Προσπαθώ να αποφασίσω τι θα κάνω. Επιλογές, δύο. Ή καφέ ή ύπνος.
Μια δεκαοχτούρα επιμένει καιρό τώρα να χτίσει τη φωλιά της στα ξύλινα φορούσια. Την χαζεύω...
Η πόλη ξυπνά. Η βραδυνή ησυχία σπάει.
Μπορεί και να διαβάσω. Είναι καλή ώρα για διάβασμα. Το πιθανότερο είναι να αποκοιμηθώ πάλι αγκαλιά με το βιβλίο που παιδεύω τον τελευταίο καιρό. Το εργοστάσιο των μολυβιών.
Και την σκέψη μου σε σένα...



8 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

διάβασμα και μετά ύπνος.. ωραίος συνδυασμός! μακάρι να’χα και δω αρχή της εβδομάδας τέτοια διλήμματα :)
καλημέρα!

korinoskilo είπε...

καλημερααααααααααααααααααα
σε βλεπω κοιμηθικες:Ρρρ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γλυκερία.Μια συννεφιασμένη μέρα..........αλλά όμορφη μέρα.......μ`αρέσει η συννεφιά.....η καλημέρα μου είναι όμως φωτεινή και χαμογελαστή!!!!!!!!!!!!ΠΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άκουσα την μουσική του μπλογκ σου...........ρομαντική.........ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ.......ρομαντική σαν εμένα είσαι;Η ζωή............δυστυχώς δεν μας θέλει έτσι και αναγκαζόμαστε να κλειδώνουμε...........τις ψυχές μας............φιλάκια.ΠΟΠΗ.

Καραβάκι είπε...

Dorothea μου πάντως δεν τρελαίνομαι κι όλας.Υπάρχουν σαφώς καλύτερα πράγματα από το να έχεις να διαλέξεις μεταξύ διαβάσματος και ύπνου.Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη βδομάδα.Καλημέρα!

Καραβάκι είπε...

Καλημέρα Λενιώ!Καλή βδομάδα!
Δεν μπορώ να κοιμηθώωωωωωωωωω... δες τη βίβλο σου τι λέει... Φιλάκια!

Καραβάκι είπε...

Καλημέρα φιλενάδα!Καλή βδομάδα!Κι εμένα μου αρέσει η συννεφιά.Βρε,δεν είμαι ρομαντική.Το έβαλα επειδή πήγαινε με το μπλοκ.Προτιμούσα να έχει κανένα bit.Και την ψυχή μου δεν την κλειδώνω.Όσο κι αν την χτυπάνε.Αντέχει.Και θέλει φως και αέρα.Κλειδωμένη μαραίνεται.Φιλάκια πολλά πολλά!Άντε θα σου κάνω μαθήματα την Τετάρτη!

Ευάγγελος είπε...

Εξαιρετική η Σώτη!... Κι ο καιρός βοηθάει για διάβασμα! Καλημέρα και καλή σου εβδομάδα!!!