25/5/09

Έκτακτα δελτία καιρού...


Το χτεσινό μπουρίνι κράτησε όλη νύχτα. Και σήμερα, πολύ νωρίς το πρωί το κρύο έχει απλωθεί πάνω από την πόλη. Η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα και οι ζακέτες ξαναβγήκαν από τις ντουλάπες. Εκτός από την ξαφνική έκρηξη του ουρανού, φαίνεται ότι και η γη είχε τα διαόλια της χτες. Σεισμός 5,1 σημειώθηκε και τον νιώσαμε αν και δεν μας ανησύχησε.
Μια Ελλάδα που "ταρακουνιέται" καθημερινά από τα όσα συμβαίνουν στους κόλπους της, μοιάζει να φοβάται λιγότερο τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και τον εγκέλαδο.
Στη φωτογραφία ένα όμορφο στιγμιότυπο στην παραλία της Θεσσαλονίκης που φιλοξενεί την έκθεση βιβλίου, λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα...

8 σχόλια:

Δημητρης είπε...

Αν το δεις από μακριά είναι όμορφο, αν το ζήσεις σε δυσκολεύει... όπως και όσα συμβαίνουν γύρω τριγύρω. Ζοριζόμαστε, είναι η αλήθεια και αυτά που βροντάνε μήπως είναι και το μέσα μας ρωτω... Καλή μας δύναμη!!

Καραβάκι είπε...

Φυσικά και είναι Δημητρό το μέσα μας... άλλωστε αυτό βγαίνει προς τα έξω πάντα κάποια στιγμή.Όσο επιμελώς κι αν προσπαθούν μερικοί να το κρύψουν.Καλή δύναμη είναι μια καλή ευχή.Να την αντλούμαι ο ένας από τον άλλον.Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γλυκερία.Εμεις να δεις τι...............ζήσαμε!!!!!!!!Ήμουν για περπάτημα εκείνη την ώρα(στην τεχνητη λίμνη του Αλιάκμονα)και ξέσπασε το μπουρίνι,μας έκανε μούσκεμα και κόντεψε να μας ρίξει μέσα στο νερό!!!ΠΟΠΗ.

korinoskilo είπε...

παντα μα ΠΑΝΤΑ οταν εχει εκθεση βιβλιου .... πιανει μπορα μεγαλη ή βρεχει ........

μα παντα!!!!!!!!!


φιλια

Καραβάκι είπε...

Είπατε να ρομαντζάρετε και πήγατε στο φράγμα Πόπη...τελικά περάσαμε όλοι μια νύχτα με ένταση.Εύχομαι να είσαστε καλά και να συνήλθατε μετά την περιπέτεια!Σήμερα μοιάζει να πέρασε η μπόρα και ένας ήλιος λαμπερός λάμπει.Καλό απόγευμα και καλή βδομάδα να έχεις!

Καραβάκι είπε...

Είναι κατά του διαβάσματος και ο καιρός...τι να πω....

PANOPTIS είπε...

Ωραια φωτο , Γλυκερια μου ! Ολες οι μπορες περνανε ! Ας κανουμε τουλαχιστον οτι το πιστευουμε ! Φιλια στο μαγουλακι ! Αντιγονη

Καραβάκι είπε...

Η παραλία της θεσσαλονίκης είναι πάντα όμορφη Αντιγονάκη μου.Με ότι καιρό και να έχει.Και οι μπόρες στα αλήθεια πάντα περνάνε.Αρκεί να μην είναι καταστροφικές...