26/5/09

Μικροί παράδεισοι

Είναι ένα πρωινό Τρίτης. Μιας ακόμη Τρίτης, όπου οι άνθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν, ερωτεύονται και σφάζουν, κάνουν έρωτα και πόλεμο, παίζουνε play station ή μπάλα σε χωμάτινες αλάνες κλοτσώντας τόπια ή και ανθρώπινα κεφάλια, πετάνε βόμβες ή τραγουδάνε για την αγάπη, προσεύχονται, υμνούνε νταβατζήδες και μαρμάρινα κεφάλια, κάνουν σκοποβολή και ιππασία, πεινάνε, εργάζονται, περιμένουν ανυπόμονα το αύριο, ονειρεύονται.
Ας φύγουμε μακρυά από όλα αυτά. Ας ταξιδέψουμε τούτο το πρωινό σε έναν τόπο πολύ ξεχωριστό. Έναν μικρό παράδεισο που γεμίζει τις ψυχές και το μυαλό μας με χρώματα όμορφα και εικόνες μιας άλλης εποχής. Ενός τόπου που μοιάζει ανέγγιχτος και παρθενικός. Ακόμη...























9 σχόλια:

Giorgos Varvakis είπε...

Πανέμορφα τοπία!!
Το μέρος μυστικό;
Καλό απόγευμα

korinoskilo είπε...

αχ γιατι δεν μας λες που ειναι ?:ρ


καλησπερουδια

Καραβάκι είπε...

gvarvakis καλό απόγευμα και σε σένα.Στα αλήθεια είναι όμορφα τα μέρη τούτα.Άλλωστε όπου υπάρχει θάλασσα είναι όμορφα!Ας κρατήσουμε και κάποιος τόπους μυστικούς δίχως φασαρίες και φωνές.Ζέσταινε ο καιρός και θα γεμίσουν πάλι οι παραλίες υστερικές...Όμορφες παραλίες είναι εκεί που μπορείς ήσυχα να απολαύσεις την φύση.Και όχι να τσιρίζει δίπλα σου η άλλη....Γιωργάκηηηηη προσοχή όχι στα βαθιά!Έχει καρχαρίες!

Καραβάκι είπε...

Έτσι για να σκάσατε....!!!!
:PppppPPPPPPPPppppppp

korinoskilo είπε...

σκασμενα ειμαστε ετσι και αλλιως:ρρρρρρ
χχχαχαχαχαχαχα

zeidoron dtsoukas είπε...

Οντως πανέμορφα τοπία.Εχει πολλές τέτοιες ομορφιές η πατρίδα μας.Χρόνος και χρήμα μας λείπουν για να τις απολαύσουμε.Κρίμα που δεν τα είδα πιο νωρίς να μου φτιάξουν τη μέρα.

MOLEMOU είπε...

MA EINAI SA NA MAS PHGES ESI EKEI ME KLISTA TA METIA PERASAME OMORFA KAI FIGAME KAI PALI EOS THN EPOMENI ANARTISI-TA KOIMATA POU AKOUGONTE EINAI OLA TA LEFTA MAZI ME THS FOTO

Καραβάκι είπε...

zeidoron τελικά οι κάμποι,τα βουνά και οι υπέροχες παραλίες είναι η χώρα μας.Λεφτά και συνείδηση μας λείπουν.Να είσαι καλά!Την καλημέρα μου!

Καραβάκι είπε...

gvarvakis και Έλενα στην Εύβοια είναι τα όμορφα τοπία που βλέπεται....έτσι για να μας πάθει τίποτα η μικρή!