25/6/09

Πειρατίνες





Παραμύθι είναι κι αν έχεις οίστρο, ακολούθησε με. Εγώ, δίνω μια στο κουβάρι με τα μαγικά χρώματα, το σπρώχνω προς τη μεριά σου και προστάζω… Φτιάξε ήρωες και μια ιστοριούλα με πειρατίνες...

12 σχόλια:

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Εχεις αστερακι στο κεφαλακι σου δημιουργεις οταν εχεις εμπνευση......και γω το ξερω καλα γιατι εχω δικη σου δουλεια !!!!!!
Ετσι ομορφα...βγαλε την ψυχη σου σε αυτα που κανεις...
Φιλια!!!!

Καραβάκι είπε...

Κάποιος φίλος είχε πει κάποτε ότι με έφτυσε νεράιδα όταν γεννήθηκα Όστρακο μου...αστειεύομαι!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Είναι η δεύτερη φορά που αισθάνομαι ότι με γνωρίζεις... και τώρα μου γράφεις ότι έχεις δική μου δουλειά...Πως γίνεται αυτό;Φιλιά και από μένα.Να είσαι καλά!

marilianni είπε...

Eιναι πολυ ομορφα αυτα που δημιουργεις αζα μου,δειχνεις ποση ευαισθησια και γαληνη εχεις μεσα σου,και μας την διασκορπας,εμενα προσωπικα με συγκινει...εισαι καταπληκτικη.Γλυκο βραδυ να εχεις.

xristiana xristodoulou είπε...

Όμορφα! Τόσο πολύ όμορφα αυτά που φτιάχνεις...
Αλλά κι αυτό το καταπληκτικό συναίσθημα που έχει κανείς όταν τελειώσει αυτό που ονειρευόταν, και το δει να γίνεται πραγματικότητα...
Μου αρέσει πολύ η δουλειά σου και θαυμάζω τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου!
Καλό βράδυ και καλή συνέχεια σε ότι φτιάχνεις!

Osiris είπε...

...Οι δε πειρατίνες... "όλα τα λεφτά".
Εύγε!!! ;)

bb

Καραβάκι είπε...

marilianni μου κάποιες φορές δημιουργώ και εν πλήρει σύγχιση... έρχεται σε παράξενες ώρες η έμπνευση.Το σίγουρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της δημιουργίας θέλοντας και μη γαληνεύεις.Η διαδικασία σε ηρεμεί.Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνεις.Να είσαι καλά.Καλημέρα!

Καραβάκι είπε...

Χριστιάνα μου εσύ τα λες αυτά;Που φτιάχνεις τόσο όμορφα πράγματα;Κι εγώ χάνομαι μέσα στις δικές σου δημιουργίες.Και είμαι σίγουρη ότι έχεις κι εσύ το συναίσθημα που χρειάζονται οι άνθρωποι με καλλιτεχνικές ανησυχίες.Την καλημέρα μου!

Καραβάκι είπε...

Όσιρι σε ευχαριστώ!
:)

Lilith είπε...

Άψογες ΚΑΙ οι πειρατίνες!
Μη σου πω και καλύτερες... ;)

korinoskilo είπε...

ταλενταραμμμμμ!!!!

Καραβάκι είπε...

Lilith χαίρομαι που σου άρεσαν.Κι εγώ καλύτερες τις βρίσκω τις πειρατίνες.Να είσαι καλά.Καλό σαββατοκύριακο!

Καραβάκι είπε...

Λενιώ να είσαι καλά!Με έκανες και γέλασα!Αυτά τα εις -αμμμμμμμμμμμμ πολύ μου αρέσουν!Φιλάκια,να περνάς καλά μπουμπού μου!