15/6/09

Μια νύχτα τρελλή...















Το να ξέρεις δεν είναι τίποτα. Το να φαντάζεσαι είναι τα πάντα...

7 σχόλια:

marilianni είπε...

Oνειρεμενο τραγουδι του αγαπημενου μου χατζηγιαννη και οι εικονες... ομορφες απιστευτες,ποσοι τροποι υπαρχουν τελικα για να αγγιξεις το φεγγαρι μεσα στην νυχτα.Ευχαριστω Αζα η νυχτα μου θα ειναι πολυ ονειρικη,σου το ευχομαι και σε σενα.

Unknown είπε...

Γλυκερια μου καλημερα ευτυχως που εχουμε και τη φαντασια μας και μας παει σε αλλους κοσμους διαφορετικα η πραγματικοτητα που βιωνουμε ειναι πολυ ωμη.Φιλακια

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Από τη Δευτέρα προσπαθώ να γράψω σχόλιο και δεν το παίρνει, παρ' όλα τα τεχνάσματα μου για να με αναγνωρίσει. Για να δούμε τούτο θα το πάρει Γλυκερία μου.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Ζήτω!!!Ζήτω!!! Το πήρε!!!
Λοιπόν, ήθελα να σου πω Γλυκερία πως αλλάζεις συνεχώς τώρα τελευταία.Όλα τ' αλλάζεις και ψάχνεσαι.Κάτι θέλεις να κατανοήσεις κι εσύ μου φαίνεται. Για να δούμε πόσο μέσα έπεσα:Σε Φιλώ.
Υ.Γ. Μ' άρεσαν οι αλλαγές σου.Είναι ενδιαφέρουσες.

Καραβάκι είπε...

marilianni μου τα σχόλια σου είναι πάντα τόσο εύστοχα!Πόσοι τρόποι υπάρχουν να αγγίξεις το φεγγάρι... όπως πάντα υπάρχουν πολλοί τρόποι για το κάθε τι.Αρκεί να θέλουμε να τους δούμε.Την καλημέρα μου!Να είσαι καλά!

Καραβάκι είπε...

Ελευθερίτσα μου γλυκειά,κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν σκοτώνει περισσότερο η πραγματικότητα ή το όνειρο...Ποιος ξέρει;Πολλά φιλιά!Την καλημέρα μου!

Καραβάκι είπε...

Αγγελικούλα μου,χαίρομαι που τα κατάφερες τελικά να μπεις στο καράκι.Και χαίρομαι επίσης που τελευταία μου επισημένεις κάποια πράγματα.Να αλλάψω... δεν ξέρω αν ισχύει.Μάλλον είναι σε μια θάλασσα και ψάχνω λιμάνι για να αράξω.Ότι κι αν σημαίνει αυτό.Νιώθω κουρασμένη...αλλά δεν τα παρατάω.Συνεχίζω το ταξίδι.Φιλάκια πολλά και την αγάπη μου!Να είσαι καλά Αγγελικούλα μου!