8/6/09

Εικόνες από τον κόσμο...


Περισσότεροι από 4.000 μαθητές του δημοτικού χρειάστηκαν για να σχηματίσουν το μήνυμα για την προστασία των ωκεανών που έγραψαν με τα σώματά τους σε παραλία της Καλιφόρνια.«Σώστε τους ωκεανούς μας» και μια τεράστια φάλαινα σχημάτισαν χθες, μεταφέροντας το οικολογικό τους μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

<
Έπλυναν το τρίχωμά τους, φρόντισαν τις πληγές τους και αφέθηκαν ελεύθεροι στον ωκεανό. Βρέθηκαν στη Ναμίμπια, καλυμμένοι με πετρέλαιο από ρύπανση της θάλασσας και απελευθερώθηκαν χθες σε παραλία του Κέιπ Τάουν, 84 πιγκουΐνοι που έτρεξαν με λαχτάρα προς την ελευθερία.


Θαλάσσιες χελώνες συγκεντρώνονται σε παραλία στην Ινδονησία, όπου επιδίδονται σε ένα κυκλικό παιχνίδι της άμμου.

4 σχόλια:

stratos o ψήστης είπε...

H καταστροφή που κάνει ο άνθρωπος στους ωκεανούς και γενικά στο περιβάλλον είναι τεράστια και κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Καραβάκι είπε...

Kι αυτά τα ζώα τι χρωστάνε... κρίμα που στο βωμό του χρήματος,γιατί όλα γι αυτό γίνονται καταστρέφουμε κομμάτια τόσο όμορφα.Σίγουρα η φύση θα εκδικηθεί Στράτο,ήδη μας έχει προειδοποιήσει.

PANOPTIS είπε...

Οι συγκατοικοι μας , Γλυκερια , με τη διη τους ζωη , αλλα κοινα προβληματα ως προς το περιβαλλον. Πανεμορφες εικονες ! Φιλακια ! Αντιγονη

Καραβάκι είπε...

Οι συγκάτοικοι μας που τους δημιουργούμε ουκ ολίγα προβλήματα με τις ανοησίες μας...Αντιγονάκη πως μας αντέχουν στα αλήθεια;Πες μου σε παρακαλώ...