10/6/09

Η ζωή δεν τελειώνει με ήττα...


Η ζωή δεν τελειώνει με ήττα και σίγουρα δεν αρχίζει με άλφα... Στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά της μέσα από τη γνώση και την αξιόπρεπεια, ο καθένας χαράσει το δικό του αλφάβητο. Δρόμοι στρωμένοι από ήχους και ψιθύρους που χάνονται σε χρόνια αλλαργινά.
Οι λέξεις, τα γράμματα, σκαλίζουν νέους όμορφους κόσμους. Γλυστρούν μέσα στους υγρούς καθρέφτες και γίνονται αλήθειες που καίνε.
Στο νησί που ο καθένας διάλεξε να ταξιδέψει ανάμμεσα στο ήττα και το άλφα....



Δημητρό, εύχομαι και τούτο το βιβλίο σου να είναι καλοτάξιδο. Καλή επιτυχία στην πορεία του. Με πυξίδα και τιμόνι σταθερά. Σε ευχαριστώ για όλα...

8 σχόλια:

Δημητρης είπε...

πρώτος και καλύτερος :)
Το ευχαριστώ ταιριάζει από μένα για σένα, για όσα έκανες και κάνεις. Η ευχή μας να είναι κανενός η ζωή να μην τελειώσει με ήττα!!!!

Καραβάκι είπε...

Η καλύτερη ευχή κυρ δάσκαλε!Κι εύχομαι να μπορέσει ο καθένας από μας να βρει το σωστό γράμμα στο αλφάβητο της ζωής του.Καλοτάξιδο και πάλι!

korinoskilo είπε...

τα καλυτερα και απο μενα με ολη μου την καρδια :))))

Γιώργος είπε...

μ εχει εκπληξει ευχαριστα αυτο το κυμα:),,,,,γουσταρω,να ακουω τον ηχο τις θαλασσας,,,θα μπι μπακ στο μπλοκ μολις μ αφησει ο γλαρος:)τον εχω παρει κ παιζουμε στο αμουδια,

σοβαρευομαι ελαφρως,κ λεω,,,,,Η ζωη,δεν πρεπει να τελειωνει με ηττα!το αν θα τελειωςεις με ηττα η νικητης,εξαρταται απο το ποσο θες να σηκωθεις καθε φορα που πεφτεις,επεσες;;;σηκω κ προχωρα!δατς ιτ,χωρις πολλες φιλοσοφιες!το πως θα τελειωσει ειναι αλλο μεγαλο θεμα:)
πι ες,1,,,αι λαικ δατ πλεις,,,
πι ες 2 προσεχως τα υπολοιπα:)

Καραβάκι είπε...

Λένα αφήνω το Δημητρό να σου γράψει...

Καραβάκι είπε...

desparanto καλώς όρισες στο καράβι μου.Δίκαιο έχεις σε ότι λες.Όταν πέφτεις ξεσκονίζεσαι,σηκώνεσαι και συνεχίζεις.Χαίρομαι που σου άρεσε το σκαρί.Θα περιμένω τα υπόλοιπα.Καλό βράδυ!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Καλή επιτυχία στο βιβλίο! Καλές πωλήσεις!

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία και απο μενα Δάσκαλε,παντα τετοια.